Сповідь духовенства Хмільницького округу. Архієрейська літургія Передосвячених Дарів

24.04.2024

24 квітня 2024 року, у середу 6-ї седмиці Великого посту, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці міста Хмільник, Хмільницького благочиння.

Його Високопреосвященству співслужили: благочинний Хмільницького церковного округу протоієрей Олексій Бачинський та клірики благочиння.

У цей день Хмільницьке духовенство звершили говіння та спільно приступили до Сповіді та Причастя Святих Христових Таїнств.

Під час літургії були піднесені особливі молитви про перемогу та мир у нашій державі, а також за воїнів-захисників і всіх від війни постраждалих українців.

Після богослужіння митрополит Варсонофій звернувся до духовенства та вірян зі словами архіпастирських настанов. У свою чергу отець благочинний подякував архієрею за приїзд та спільне богослужіння. 

Підписуйтесь на наші новини в Telegram — швидко, зручно та завжди під рукою у вашому телефоні!

Поділитись:

Читайте наші новини в Telegram, Viber

Інші новини

У Жмеринці звершили погребіння воїна Віталія Якимишина

17 вересня 2024 року у соборі святого Олександра було звершено чин погоебіння бойового медика, фельдшера Жмеринської екстреної медичної допомоги з 59-ї бригади Віталія Якимишина. Чин погребіння воїна очолив благочинний Жмеринського округу протоієрей Ярослав Коромчевський, якому співслужили протоієрей Ярослав Ткачук, ієрей Богдан Терехівський та ієрей Назарій Коромчевський.   Віталій Якимишин захищав Україну з 2014 року в […]

18.09.2024

Митрополит Варсонофій провів зустріч з настоятелями храмів міста Вінниці

13 вересня 2024 року, перед початком святкових богослужінь на честь Собору святих, які у Вінницькій землі просіяли, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій провів зустріч з настоятелями храмів міста Вінниці. Під час засідання обговорювалися актуальні питання з життя міських парафій. На зустрічі було приділено увагу важливим аспектам духовної опіки вірян в умовах воєнного стану, організації богослужінь […]

16.09.2024

Клірики Жмеринського округу звершили погребіння воїна Олександра Смірнова

15 вересня 2024 року у соборі святого князя Олександра було звершено чин поховання воїна Героя Олександра Смірнова: старшого солдата 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, який загинув 11 вересня у Покровську, захищаючи свободу і незалежність України. Чин погребіння воїна очолив благочинний Жмеринського округу протоієрей Ярослав Коромчевський, якому співслужили протоієрей Олег Волкотруб, протоієрей Ярослав Ткачук […]

16.09.2024