Клірики Жмеринського благочиння звершили погребіння воїна Володимира Лаворика

01.12.2023

30 листопада 2023 року, у храмі апостола і євангеліста Іоанна Богослова села Тарасівка Жмеринського благочиння, було звершено чин погребіня воїна Лаворика Володимира Володимировича, 1977 року народження.

Заупокійне богослужіння очолив настоятель храму протоієрей Олег Волкотруб, якому співслужили клірики Жмеринського благочиння протоієрей Георгій Собко, протоієрей Василій Василічишин та ієрей Богдан Терехівський. 

Покійний воїн Володимир народився 5 квітня 1977 року. Останні роки він навчався у Німеччині, потім повернувся в Україну і з 25 березня 2023 року став на захист своєї рідної Батьківщини.

Загинув 22 листопада приблизно об 11:00 в районі населеного пункту Синьківка, Купянського району Харківської області, в зоні виконання бойових завдань, внаслідок штурмових дій, що супроводжували мінометними обстрілами. 

Мужнього воїна пам’ятають як доброго односельчанина, хорошого та надійного друга, чоловіка та батька. У нього залишилася дружина та двоє дітей. 

Висловлюємо свої співчуття рідним та близьким загиблого героя! Усім нам залишається молитися за покійного воїна та просити у Господа, аби він оселив його душу в райській обителі.

Царство Небесне!

Поділитись:

Читайте наші новини в Telegram, Viber

Інші новини

Анонс. Відбудеться осіння паломницька поїздка до святинь Грузії

З благословення митрополита Вінницького і Барського Варсонофія паломницька служба «Фавор» організовує паломницьку поїздку до Грузії. Поїздка триватиме з 11 по 16 жовтня. Паломники відвідають стародавні храми і монастирі грузинської землі, християнська історія якої сягає V століття. Вклоняться святиням Тбілісі, Мцхети, Боржомі, молитимуться біля мощей рівноапостольної Ніни просвітительки Грузії та відомого сучасного грузинського святого преподобного Гавриїла […]

07.09.2024

Всенічне бдіння напередодні 11-ї Неділі після Пʼятидесятниці

7 вересня 2024 року, напередодні Неділі 11-ї після П’ятидесятниці, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій звершив Всенічне бдіння у соборі Різдва Пресвятої Богородиці міста Вінниці. Його Високопреосвященству співслужили: духівник Вінницької єпархії протоієрей Олексій Мельничук, настоятель собору протоієрей Максим Мельничук, клірики храму та гості у священному сані. Підписуйтесь на наші новини в Telegram — швидко, зручно та завжди під […]

07.09.2024

Православно-катехізаторські курси імені свт. Петра Могили проводять набір на навчання

УКРАЇНСЬКА ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА ПРАВОСЛАВНО-КАТЕХІЗАТОРСЬКІ КУРСИ ІМЕНІ СВЯТИТЕЛЯ ПЕТРА МОГИЛИ Денна форма навчання З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії архієпископа Білогородського Сильвестра, Православно-катехізаторські курси імені святителя Петра Могили проводять набір на навчання. Мета курсів – зацікавити вірних Української Православної Церкви до поглибленого вивчення віровчення Православної Церкви та допомогти вчителям недільних шкіл у викладанні. Вступати на курси […]

05.09.2024