Переможці фотоконкурсу «Осінь 3х5»

28.10.2021

З благословіння митрополита Вінницького і Барського Варсонофія, Інформаційний відділ Вінницької єпархії з 15 по 25 жовтня провів конкурс мобільної фотографії на осінню тематику “Осінь 3 х 5″*.

Нагадуємо, що за умовами конкурсу від кожного учасника очікувалось по три фотографії на осінню тематику зроблені виключно на мобільний телефон.

Дякуємо усім учасникам за участь, старання і чудові фото!
Кожен з учасників добре підготувався, тому комісії довелось обирати кращі з кращих.

Фото п’яти переможців найближчим часом будуть опубліковані окремими записами на офіційній сторінці єпархії у FACEBOOK та INSTAGRAM.

ПЕРЕМОЖЦІ:
Передерко Ольга — парафіянка Староміського Миколаївського храму м. Вінниці;
Задніпрянець Анастасія — парафіянка Хрестовоздвиженського храму м. Вінниці;
Черватюк Борис — парафіянин Хрестовоздвиженського храму м. Вінниці;
Маринич Наталія — парафіянка храму Різдва Пресвятої Богородиці селища Копайгород;
Болдін Ангеліна — парафіянка храму апостола Іоанна Богослова с. Самгородок, Козятинського благочиння.

Також щиро вдячні за красиві фотографії фіналістам нашого конкурсу: Чубенко В’ячеславу; Сорока Ользі; Турчак Сергію та Педан Марині.

Переможці конкурсу будуть відзначені благословенними Грамотами митрополита Вінницького і Барського Варсонофія, час і дата будуть попередньо узгоджені в телефонному режимі.

Поділитись:

Читайте наші новини в Telegram, Viber

Інші новини

Архіпастир відвідав Православний дитячий табір «СТЕЖИНА ДОБРА»

23 липня 2024 року, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій відвідав літній Православний дитячий табір «СТЕЖИНА ДОБРА». Архіпастир поспілкувався з організаторами та учасниками літнього табору. Цього дня у таборі відбувся концерт, де дітки змогли проявити свої таланти. Владика Варсонофій подякував отцю Петру Шавулі, директору Вʼячеславу Михайловичу Скакуну, організаторам, наставникам та учасникам за прекрасне свято, а також […]

26.07.2024

Митрополит Варсонофій співслужив Предстоятелю за літургією в Ольгинському соборі Києва

24 липня 2024 року, в день памʼяті святої рівноапостольної великої княгині Ольги, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій співслужив за Божественною літургією Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію в Ольгинському соборі міста Києва. На Малому вході Предстоятель нагородив почесного настоятеля собору протоієрея Всеволода Рибчинського Орденом Української Православної Церкви преподобного Іова Почаївського І ступеня; настоятеля собору […]

24.07.2024

Архієрей звершив літургію у день памʼяті прп. Антонія в Браїлівському монастирі

23 липня 2024 року, в день памʼяті преподобного Антонія Києво-Печерського, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій звершив Божественну літургію у Свято-Троїцькому соборі Браїлівського жіночого монастиря. Його Високопреосвященству співслужили: духівник Вінницької єпархії протоієрей Олексій Мельничук, благочинний у справах монастирів архімандрит Єнох (Торак), клірики обителі та гості у священному сані. За богослужінням молилась іменинниця, настоятелька обителі ігуменя Антонія (Стеценко), […]

23.07.2024