Керівник Молодіжного відділу взяв участь у 15 Міжнародному Антинаркотичному таборі

18.09.2021

З благословіння митрополита Вінницького і Барського Варсонофія, керівник Молодіжного відділу Вінницької єпархії протоієрей Миколай Дуднік, на запрошення Олександра Волошина — керівника Антинаркотичного центру у місті Вінниця, взяв участь у XV-у Міжнародному Антинаркотичному таборі на березі Чорного моря.

З 12 по 18 вересня в місті Очаків на базі курорто-спортивного комплексу «Спортіум», близько 700 молодих людей з України, Казахстану, Азербайджану, Молдови та Білорусі взяли участь у спортивно-терапевтичному таборі.

Регламент заходу передбачає реабілітацію молоді, котра потрапила до алкогольної, наркотичної та ігрової залежностей. Реакраційний процес був побудований таким чином, що учасники долучались до таких спортивних ігор: футбол, волейбол, баскетбол, командне та одиночне плавання, водне поло, настільний теніс, веселі старти, шахмати, підняття гирі, перетягування канату, чемпіонат по футболу (Sony PlayStation), спортивна стрільба, арчері таг, дартс, стрільба з лука, змагання по жиму штанги лежа, квіз, пакрафтинг,  байдарки, катамарани, Sup-бординг, бокс (по ваговій категорії). В деяких дисциплінах приймала участь Зіркова команда, до складу якої входили: В’ячеслав Узелков — відомий український боксер, Роман Головащенко — відомий український боксер, Артем Тихевич —  іллюзіоніст та багато інших, до складу зіркової команди також ввійшов прот. Миколай Дуднік.

Особливій увазі організатори приділили мотиваційним колам, в роботі яких приймали участь клірики Української Православної Церкви з різних єпархій. Священники розмовляли про духовні причини виникнення залежності  та шляхи подолання таких залежностей. Вечірня концертна програма та виступи запрошених гостей, а саме Юлії Олійник — солістки заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, гумористів та інших. Загалом чудове поєднання відпочинку, духовного наставництва, спортивної мотивації зробили даний захід надзвичайно важливим для молодих людей, котрі потрапили в складні життєві обставини.

Керівник Молодіжного відділу протоієрей Миколай Дуднік дякує Олександру Волошину та всім організаторам за можливість долучитись до роботи табору.

Поділитись:

Читайте наші новини в Telegram, Viber

Інші новини

Архіпастир відвідав Православний дитячий табір «СТЕЖИНА ДОБРА»

23 липня 2024 року, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій відвідав літній Православний дитячий табір «СТЕЖИНА ДОБРА». Архіпастир поспілкувався з організаторами та учасниками літнього табору. Цього дня у таборі відбувся концерт, де дітки змогли проявити свої таланти. Владика Варсонофій подякував отцю Петру Шавулі, директору Вʼячеславу Михайловичу Скакуну, організаторам, наставникам та учасникам за прекрасне свято, а також […]

26.07.2024

Митрополит Варсонофій співслужив Предстоятелю за літургією в Ольгинському соборі Києва

24 липня 2024 року, в день памʼяті святої рівноапостольної великої княгині Ольги, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій співслужив за Божественною літургією Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію в Ольгинському соборі міста Києва. На Малому вході Предстоятель нагородив почесного настоятеля собору протоієрея Всеволода Рибчинського Орденом Української Православної Церкви преподобного Іова Почаївського І ступеня; настоятеля собору […]

24.07.2024

Архієрей звершив літургію у день памʼяті прп. Антонія в Браїлівському монастирі

23 липня 2024 року, в день памʼяті преподобного Антонія Києво-Печерського, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій звершив Божественну літургію у Свято-Троїцькому соборі Браїлівського жіночого монастиря. Його Високопреосвященству співслужили: духівник Вінницької єпархії протоієрей Олексій Мельничук, благочинний у справах монастирів архімандрит Єнох (Торак), клірики обителі та гості у священному сані. За богослужінням молилась іменинниця, настоятелька обителі ігуменя Антонія (Стеценко), […]

23.07.2024