Православна журналістка з Вінниці потребує допомоги для негайного лікування онкологічного захворювання

Номер карти/рахунку:

5168 7422 3758 5405

Православна журналістка з Вінниці Марина Богданова потребує матеріальної допомоги для негайного лікування онкологічного захворювання.

У Марини виявили рак підшлункової залози з метазтазною пухлиною у печінці. На даний час онкологи вважають, що лікування хвороби ще можливе і має сприятливий прогноз, якщо розпочати терапію на початку листопада. Вартість першого етапу терапії — 20 тисяч євро, яких у жінки, яка самостійно опікується дорослим сином із ІІ-ю групою інвалідності, немає.     

Марина Богданова є автором численних інтерв’ю, репортажів, новин для різних православних ресурсів протягом багатьох років. Вона не одноразово закликала допомогти героям своїх публікацій, організовувала благодійні проекти. Тепер журналістка змушена просити допомоги у боротьбі зі власною хворобою.

Запис на сторінці у Фейсбук:

«У мене рак підшлункової з метастазною пухлиною в печінці. Лікувати ще можна — проте, прогнози невтішні. В Україні пропонують хімієтерапію FOLFIRINOX, яка вважається інноваційною, але вкрай високотоксичною. Тільки дуже міцний організм може витримати навіть перший її сеанс. А в мене здоров’я вже давно погане. До того ж ті, хто здатний перенести таку хімію, за статистикою, можуть прожити найбільше до двох років. І таких — лише 3%.  

А у Німеччині є клініка, яка не труїть весь організм, а проводить регіональну терапію — знижує активність пухлин, зменшує їх розміри і врешті прибирає зовсім. У них виживають до 27% людей з раком підшлункової. І це ДУЖЕ ХОРОША статистика.

Клініка готова мене лікувати негайно і дає сприятливий прогноз. Ціна питання — 20 тисяч євро за 10 днів першого етапу терапії. Якщо активність раку зменшиться, то будуть робити операцію і ще один курс терапії. Це мій шанс.

Поки є тільки 5 тисяч євро. Прошу допомогти мені зібрати необхідну суму і почати лікування.

Бажаю всім здоров’я, любові і радості життя!»

Просимо підтримати журналістку Марину Богданову!

Номер її банківської карти для грошових переказів:

Приватбанк: 5168 7422 3758 5405.

Більше інформації тут: Помочь журналистке Марине Богдановой | Facebook

Також просимо молитовної підтримки.

Благослови Вас Господь!

Поділитись:

Номер скопійовано!
Перейдіть, будь ласка, у додаток вашого банку для переведення благодійної допомоги.
Дякуємо!